Vind het werk dat (beter) bij jou past

Misschien herken je het wel? Je staat met tegenzin op ’s ochtends, gaat met tegenzin naar het werk, je doet het grootste deel van je werk op de automatische piloot, je telt de uren af voordat je weer naar huis mag en je leeft van vakantie naar vakantie.

Een burn-out? Nee, daar herken je jezelf niet in… maar wat is er dan wel? Het is goed mogelijk dat je niet meer op de juiste werk(plek) zit, dat de organisatie waar je werkt niet (meer) bij je past of je hebt jezelf dusdanig ontwikkeld dat je je werkt ontgroeid bent. Maar je hebt eigenlijk ook geen idee wat je dan wel zou willen of kunnen doen.

Laten wij jou daarbij nou precies kunnen helpen! We hebben hierin diverse methoden die we kunnen gebruiken, zoals onder andere:

– De DISC persoonlijkheidsanalyse waardoor je heel snel een duidelijk beeld krijgt van jouw drijfveren op het gebied van je werk. Door deze analyse samen door te nemen, kan je heel makkelijk checken of het werk wat je op dit moment doet, past bij jou, bij jou als persoon en bij jouw drijfveren;

Meer lezen over DISC? Klik hier.

– ACT (Acceptance and Commitment Therapy) waarmee je de diverse obstakels die je tegenkomt in je huidige werk, maar ook in de zoektocht naar eventueel ander werk kunt aanpakken op een hele efficiënte manier die verder gaat dan alleen maar praten over het probleem. Door middel van de ACT ga je actief en vanuit een andere invalshoek aan de slag, waardoor je ook snel(ler) effect merkt en meer inzicht krijgt.

– Wandelcoaching waarmee je wederom op een hele andere en zeer effectieve manier aan de slag gaat met jouw vraag en jouw wensen en verlangens. Waardoor je vanuit jezelf gaat ervaren welke stappen je wil en moet zetten om verder te komen. Dit zijn geen stappen die je rationeel bedenkt, maar deze stappen komen echt vanuit jou, vanuit jouw hart en vanuit jouw drijfveren. Ook voor dit traject geldt wederom dat het volledig op maat gemaakt wordt, continu kritisch beschouwd en bijgesteld wordt, zodat jij het maximaal haalbare eruit kan halen!

Bekijk onze pagina over wandelcoaching. Klik hier.

Ben je op zoek naar loopbaancoaching?

We komen graag met je in contact om kennis te maken. Samen kijken we naar de beste opties voor jouw specifieke situatie.