Werken aan je vitaliteit

M-powerment is een specialist in het optimaliseren van je mindset en bewegen in de natuur door middel van wandelcoaching, Praktijk Physis Groningen is een specialist in het optimaliseren van je vitaliteit en het oplossen van lichamelijke blokkades. Hierin hebben we elkaar gevonden en kunnen hierdoor er voor zorgen dat je vitaliteit weer zo optimaal mogelijk wordt.

Praktijk Physis Groningen werkt via het 6 domeinen model aan jouw vitaliteit. Physis staat voor het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam -Hyppocrates- . Als jouw Physis zo optimaal mogelijk is, heb je genoeg energie om de dingen te doen die wilt doen, is lichamelijke en mentale weerstand hoog. Met andere woorden je hebt weinig klachten en je vitaliteit is goed, de voorwaarden om goed te functioneren en presteren zijn aanwezig.

Hoe verder je van je optimale Physis af komt, hoe groter de kans op lichamelijke en mentale klachten is. De kans op uitval op het werk neemt toe.

Via het 6 domeinen vragenformulier brengen we in kaart welke van de 6 domeinen er voor zorgen dat je Physis te ver van het optimaal af is.

  • Bewegen
  • Ademhaling
  • Slaap
  • Immuunsysteem
  • Stress mindset
  • Voeding

En aan de hand van de analyse van je antwoorden op de vragen, maken wij een specifiek behandelplan voor je.

Via individuele coaching sessies leren we je, hoe je door het te optimaliseren van je 6 domeinen, jij je vitaliteit kunt verbeteren. Hierdoor krijg je meer energie, weerstand, een betere mentale weerbaarheid en zijn de voorwaarden om goed te functioneren en presteren weer aanwezig.

Benieuwd naar de mogelijkheden van vitaliteit coaching?

We komen graag in gesprek om te kijken wat we met vitaliteit coaching binnen uw organisatie kunnen doen. Neem vrijblijvend contact op via onderstaande knop.