Mindfulness & Runningtherapie

Wij geloven heel erg in het combineren van meerdere succesvolle methoden om ze nog succesvoller te maken!

Bij M-powerment kun je terecht voor verschillende coachtrajecten om te herstellen van, of anders om te gaan met, onder andere stress, angst, somberheid of burn-out. Maar daarnaast ook om je loopbaan eens onder de loep te nemen of te werken aan je vitaliteit. Hiervoor geven we een aantal trainingen en werken we met diverse methoden, om jou zo goed mogelijk te helpen.

Ervaar je veel stress, heb je burn out klachten, of ben je volledig uitgevallen op het werk? Dan is dit speciaal samengestelde pakket iets voor jou!

Het samengestelde pakket bestaat uit mindfulness training in combinatie met Runningtherapie. Wetenschappelijk onderzoek laat overtuigend zien dat regelmatig bewegen goed is voor lichaam en geest. Het helpt je conditie te verbeteren en je zelfvertrouwen te vergroten. Gevoelens van onzekerheid, angst en depressie nemen af.

Bij de Mindfulnesstraining worden de 3 elementen die zich per stuk al hebben bewezen als effectieve methoden met elkaar gecombineerd in 1 training. Deze 3 elementen zijn; bewust actief bewegen in de buitenlucht, yoga en meditatie.

Bij Runningtherapie wordt (hard) lopen gebruikt om je psychische conditie te verbeteren. Met Runningtherapie kun je letterlijk de stress uit je lijf lopen. Het zeer rustig opbouwen is kenmerkend voor Runningtherapie en het plezier beleven aan het bewegen staat voorop.

Het programma

  • We starten met een intakegesprek waarbij je van te voren vragenlijsten invult, zodat we op basis daarvan én het persoonlijke gesprek met u een plan op maat kunnen maken en kunnen kijken naar jouw hulpvraag
  • Vervolgens volg je de 6-wekelijkse training ‘Mindful 2 Work’, met een terugkombijeenkomst na 6 weken
  • Tijdens deze training ontvang je 1 keer in de 2 weken een uur individuele ‘Runningtherapie’ om hetgeen in de training aan bod komt, in een persoonlijk en individueel (coaching)traject verder uit te werken, waardoor je sneller betere resultaten zult boeken
  • Belemmeringen of vragen kunnen makkelijk en snel opgepakt worden doordat de 2 coaches structureel overleg met elkaar hebben om de aanpak steeds op elkaar af te (kunnen) stemmen
  • Na deze 12 weken sta je weer stevig en krachtig in het leven
    Mocht er nog een vervolgtraject nodig zijn, behoort dat altijd tot de mogelijkheden

Dit pakket is een initiatief van Miranda Bos en Suzanne Thijs

Benieuwd naar de mogelijkheden van runningtherapie?

We komen graag in gesprek om te kijken wat we met runningtherapie binnen uw organisatie kunnen doen. Neem vrijblijvend contact op via onderstaande knop.